Foto: Kadrs no video

Pie satriecošas uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences ceturtdaļfināla otrajā spēlē naktī uz otrdienu tika Ņujorkas "Knicks".

"Knicks" savu skatītāju priekšā ar 104:101 (18:25, 31:28, 30:21, 25:27) pieveica Filadelfijas "76ers", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-0 sev par labu.

Sākoties pamatlaika pēdējai minūtei, uzvarai tuvojās "76ers" basketbolisti, kuri ceturtās ceturtdaļas laikā atspēlēja astoņu punktu deficītu un atradās vadībā ar 101:96. Tomēr 27 sekundes līdz finālsvilpei Džeilens Bransons trāpīja tālmetienu, samazinot starpību līdz diviem punktiem, bet pēc tam "Knicks" ar ļoti pašaizliedzīgu cīņu atņēma pretiniekiem bumbu. Donte Divinčenco meta tālmetienu, kas nebija precīzs, taču pēc vēl vienas komandas biedru veiksmīgas cīņas par atlēkušo bumbu viņš tika pie atkārtotas iespējas un šoreiz - 13 sekundes pirms beigām - bumbu raidīja grozā.

Šis izrādījās uzvaru nesošs grozs, vēl divus punktus noslēdzošajās sekundēs mājinieki guva ar soda metieniem. Pašā noslēgumā Filadelfijas līderis Džoels Embīds ar izmisuma tālmetienu centās izraut panākumu, taču bumba atsitās pret stīpu.

"Knicks" komandā 23 punktus iemeta Bransons, bet Divinčenco pievienoja 19. Savukārt bez maiņām visas 48 minūtes nospēlēja Džošs Hārts, kuram 21 punkts un 15 atlēkušās bumbas. Tikmēr Filadelfijai Tairīss Maksijs teju guva "triple-double" - 35 punkti, 10 rezultatīvas piespēles un deviņas atlēkušās bumbas, bet Embīdam 34 punkti un 10 bumbas zem groziem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!