Foto: Publicitātes foto

Latvijas radio 6 – programma “Naba” iesaistīsies 48 pasaulas vietu muzikālā maratonā “ToBe Continued” Pasaules Tuberkulozes dienas, 24. martā, radio studijā ar dzīvo izpildījumu uzstāsies "Sound Meccano" un Jura Laiva.

Pasaules Tuberkulozes dienā 24.martā un visu nedēļu Rīgā, Latvijā un pasaulē notiks pasākumi, lai veicinātu sabiedrības izpratni un zināšanas par šo infekcijas slimību. 48 pasaules vietas ir vienojušās muzikālā 24 stundu akcijā "ToBe Continued", ko vienkopus varēs dzirdēt internetā.

Simboliskā koncertprogrammā apvienojušies mūziķi ar dzīvajiem priekšnesumiem no tādām valstīm kā Čīle, Kostarika, Peru, Jaunzēlande, Ķīna, Irāna, Indija, Meksika, Argentīna, Filipīnas, ASV, Japāna, Kanāda, Dienvidkoreja, Brazīlija, Austrālija, Dienvidāfrika, Maroka, Libāna, Gruzija, Turcija, Indonēzija, Krievija, tāpat piedalās arī daudzas Eiropas valstis - tajā skaitā Latvija.

Plkst. 20:00 - 20:30 Radio "Naba" studijā, kā viens no šīs akcijas posmiem uzstāsies "Sound Meccano" un Jura Laiva ar elektroakustisku mūzikālu priekšnesumu. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!