Foto: Publicitātes attēls
Svētdien, 17. decembrī no pulksten 18.00 Rīgas cirka "Facebook" profilā un portālā "Delfi" tiešraidē varēs skatīties sarunu ar pasaulē godalgoto fiziskā teātra un klaunādes meistaru no Jaunzēlandes — Tomu Monktonu.

Mākslinieks ir gatavs atbildēt uz dažādiem jautājumiem, tajā skaitā pastāstīt par izrādes tapšanu, mākslinieka ikdienu, fizisko teātri kā veidu, kā runāt bez vārdiem, un smiekliem — kā ceļu pie skatītāja. Sarunu vadīs un tulkojumu nodrošinās Rīgas cirka skolas vadītāja Māra Pāvula.

Saruna notiks LKA Teātra mājā "Zirgu pasts" Dzirnavu ielā 46, un to klātienē var apmeklēt bez maksas.

"Sarunas par cirku" ir Rīgas cirka šajā sezonā uzsākta iniciatīva. To mērķis ir radīt aizraujošu sarunu un domapmaiņu platformu starp ar cirka nozari saistītiem profesionāļiem un kultūras notikumu interesentiem un skatītājiem.

Toms Monktona mono izrādi "Tikai kauliņi" ("Only Bones v1.0") Rīgā (Teātra mājā "Zirgu pasts un K. K. fon Stricka villā) būs iespējams redzēt 16., 17. un 22. decembrī. Izrāde ir virtuozas, humorpilnas, profesionālas un personiskas klaunādes spilgts piemērs, kas parāda mūsdienu cirka daudzveidību un iespējas. Vairāk – cirks.lv un bilesuserviss.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!