Foto: Publicitātes foto
'FuckUp Nights Riga' uzsāk neražu stāstu pasākumu sezonu - jau nākamajā piektdienā, 22. septembrī, pulksten 20.00 Kaņepes Kultūras centrā, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

Arī šajā sezonā "FuckUp Nights Riga" formāts paliek nemainīgs - katrā pasākumā piedalās četri runātāji, kuri septiņu minūšu garās prezentācijās dalās ar auditoriju savās neražās un ķibelēs profesionālajā dzīvē – sākot no nelieliem "fakapiem", kas nav būtiski ietekmējuši darba dzīvi, līdz pat gana nopietnām neražām, kuras novedušas pie finansiāliem vai emocionāliem zaudējumiem. Vienojošais šiem stāstiem ir iespēja dalīties pieredzē un mācīties no citu kļūdām, kā arī iespēja neformālā gaisotnē iztaujāt neražu stāstītājus un labi pavadīt laiku.

22. septembra neražu nakts pasākumā ar pieredzes stāstiem dalīsies kino režisors, festivāla "Ezera skaņas" rīkotājs Reinis Spaile, "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks, eļļu un etiķu veikala "VomFass" īpašnieks, kurš plāno nodzīvot līdz 120 gadiem – Kaspars Vendelis un profesionālo pilotu apmācīšanas centra dibinātāja, pirmā sieviete Baltijā, kura uzkāpusi Everstā – Olga Kotova.

Līdz šim Rīgā ir norisinājušies divi "FuckUp Nights Riga" pasākumi, pulcējot negaidīti lielu apmeklētāju skaitu.

Foto: Publicitātes foto

"FuckUp Nights" ir globāla kustība, kas ir radusies 2012. gadā Meksikā, kad grupa draugu neformālā gaisotnē dalījās ar neveiksmēm par savu profesionālo darbību. Pašlaik "FuckUp Nights" pasākumi tiek rīkoti jau 204 pilsētās vairāk nekā 40 valstīs, kur sabiedrībā zināmi un mazāk zināmi cilvēki nebaidās atklāt savas karjeras neveiksmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!