Foto: Publicitātes attēli

Vecpiebalgas novada pašvaldība un sadarbības partneri no Mūzikas nama "Daile" jau piekto reizi novada iedzīvotājiem un viesiem no 25. līdz 31. jūlijam piedāvā īpašu kultūras nedēļu.

Daudzveidīgie notikumi, tāpat kā aizvadītajos gados, interesentiem ļauj visas nedēļas garumā paviesoties katrā no novada pieciem pagastiem. Pirmdien "Jāņaskolā" noritēja kultūrvēsturiska konference, Jāņa Lūsēna un Kristīnes Zadovskas koncerts, otrdien un trešdien – brīvdabas pasākumi un koncerti, aktivitātes bērniem un ģimenēm, kā arī Haralda Sīmaņa koncerts Apšu baznīcā.

Šovakar plkst. 18:00 kā ik katru gadu noritēs Mariannas Okolokolakas padomju retro auto brauciens uz Kaives pagastu. Kaives kinozālē tiks demonstrētas padomju laiku filmas un multfilmas, bet Kaives parkā – tematiskas atrakcijas, stafetes un citas aktivitātes.

Sestdien apmeklētājus priecēs amatnieku tirgus, Viduslaiku svētki un Inešu estrādē noritēs Mazās Kalniņa dienas ar grupu "Autobuss debesīs".

Svētdien svētku nedēļas izskaņas koncerts notiks Vecpiebalgas ev. lut. baznīcā, kurā Imanta Kalniņa dziesmas izpildīs Daumants Kalniņš un Kaspars Zemītis programmā "Kamēr vien gliemeži skrien".

Par svētku nedēļas notikumiem Vecpiebalgas novadā plašāka informācija pieejama novada mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!