Foto: Publicitātes foto
Vecumniekos, Bārbeles pagasta "Gaismās" sestdien, 12. maijā norisināsies otrais brīvdabas mini-festivāls ģimenēm "Āboļdārzs", portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji Ruta un Kārlis Ulmaņi.

Kā sola abi pasākuma veidotāji, zem ābeļziediem bērnus gaida rosīga radošuma pilna diena, bet pieaugušos veldzēs lauku atelpa ar Vidzemes gardumiem un plašu mūzikas programmu, ko noslēgs grupas "Iļģi" uzstāšanās.

"Senā dārzā tiks uzburta bērnu "Brīnumpilsēta", kur plenērā gleznot akvareļus un kopradīt mūzikas teātri, vērot "Mārtiņa milzu burbuļu šovu" un klausīties "Tarkšķu" koncertu, staigāt pa virvēm, sēdēt milzu smilškastē vai uzmeistarot vēja zvanus," stāsta festivāla saimnieki.

Uz festivāla lielās skatuves visas dienas garumā varēs baudīt deviņas perfomances, tai skaitā grupas "Kas tev par daļu", "Čipsis&Dullais", DJ Nina Elektrichka un dziedātājas Ineses Bērziņas uzstāšanos, kā arī jau minēto grupu "Iļģi".

Ieeja festivālā no pulksten 12.00. Koncerti no pulksten 13.30 līdz pusnaktij. Kā sola rīkotāji, nakšņot varēs zem ābelēm savās teltīs vai izīrēt šūpuļtīklus.

Biļetes uz festivālu var iegādāties "Ticketshop.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!