Foto: Publicitātes foto
Borisa un Ināras Teterevu fonda mākslas festivāla "Tete-a-tete" ietvaros notiek īpaša sarunu programma, kurā jebkuram interesentam klātienē un videotiešraidēs ir iespēja satikties ar izcilām personībām, kuras veido mūsdienu kultūras procesus.

Trešdien, 7. aprīlī, pulksten 18 portāls "Delfi" piedāvā interneta tiešraidē skatīties Arņa Rītupa sarunu no Mākslas muzeja "Rīgas birža" ar Latvijas Universitātes pasniedzēju un atraktīvu zinātnes popularizētāju Vjačeslavu Kaščejevu.

Viņš kā vienīgais laureāts no Centrāleiropas un Austrumeiropas 2013. gadā saņēma prestižo Pasaules ekonomikas foruma (World Economic Forum) jauno zinātnieku balvu.

Sarunas notiks arī ar pasaulsaveno latviešu režisoru Alvi Hermani (17. maijs, plkst.18, Latvijas Nacionālā bibliotēka), mūsdienu fotomākslas meistariem zviedru fotogrāfu J.H. Engstrēmu (14. maijs, plkst.18, Latvijas Nacionālā bibliotēka) un franču fotogrāfu Antuānu D'Agatu (16. maijs, plkst.18, Latvijas Nacionālā bibliotēka), kā arī mūsdienu amerikāņu literātu, ASV literatūras kritiķu balvas laureātu Eliotu Veinbergeru (5. jūnijs, plkst.18, Rīgas Birža).

Visas sarunas iespējams klātienē apmeklēt bez maksas, tās būs skatāmas arī interneta tiešraidēs portālā "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!