Foto: LETA

Imanta Ziedoņa muzejs turpina aizsākto tradīciju un jau otro gadu organizē jēgpilno sarunu vakarus "Visā Visumā", kuros ik ceturtdienu plkst. 19.00 notiks aktuālas, saistošas un jēgpilnas diskusijas Ziedoņa muzeja birojā Aldaru ielā 5, Rīgā. Šī gada sarunu vakarus 9. februārī uzsāks Guna Zučika un Dace Volfa, portālu "Delfi" informē muzeja pārstāvji.

Guna Zučika ir viena no Latvijā pazīstamākajām un veiksmīgākajām mūzikas menedžerēm. Ilgus gadus bijusi grupas "Prāta vētra" menedžere starptautisko sakaru veidošanā, šobrīd Guna strādā ar grupu "Carnival Youth". Viņa mainījusi daudzus ar mūzikas industriju saistītus stereotipus, taču nenoliedz, ka mūzikas fans viņā dzīvo vēl aizvien.

Dace Volfa sabiedrībā zināma kā pieredzējusi mūzikas žurnāliste, kritiķe un DJ. Dace pārstāv pašmāju ierakstu izdevniecību "I Love You Records", kurā savus darbus izdod tādi mūziķi kā Alise Joste, "Momend" un daudzi citi.

9. februāra vakara tēma: "Mūzikas pasaules neredzamā puse"

Sarunas ir bezmaksas un aicināts ir ikviens interesents. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc vēlama iepriekšēja pieteikšanās.

Nākamā saruna jau 16. februārī, kur uz sarunu aicināti Andrejs Ēķis un Artūrs Mednis. lai runātu par medijiem un to nākotni.

Imanta Ziedoņa muzeja misija ir, balstoties Imanta Ziedoņa (1933-2013) idejās, daiļradē paustajā un viņam tuvajās vērtībās, veicināt jaunradi Latvijā, iedvesmot sabiedrību latviskuma stiprināšanā, kā arī sniegt iespēju interesentiemm radošā veidā izzināt sevi un pasauli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!