Foto: DELFI

Pēc 7. jūlija Noslēguma koncerta ģenerālmēģinājuma un 8. jūlija Noslēguma koncerta, kas notiks Mežaparka Lielajā estrādē, "Pasažieru vilciens" šo koncertu apmeklētāju un dalībnieku ērtībām ir norīkojis vairākus papildu vilcienus.

Naktī pēc 7. jūlija ģenerālmēģinājuma ir norīkoti divi papildu vilcieni, tie aties no Mangaļu stacijas uz Rīgu pulksten 00.55 un 1.05. Arī naktī pēc 8. jūlija Noslēguma koncerta divi papildu vilcieni no Mangaļu stacijas dosies uz Rīgu, tie aties pulksten 1.25 un 1.34. Ap šo pašu laiku pretējā virzienā, uz Saulkrastiem, arī ir norīkoti papildu vilcieni.

Gan pēc Noslēguma koncerta ģenerālmēģinājuma, gan pēc Noslēguma koncerta "Pasažieru vilciens" ir norīkojis arī papildu vilcienu reisus no Rīgas, kas Svētku apmeklētājus nogādās tālāk uz Ogri, Jelgavu un Sloku. Šie vilcieni no Rīgas stacijas aties 10 minūtes pēc pēdējā vilciena no Mangaļiem pienākšanas Rīgā.

Dodoties kājām, stacijā "Mangaļi" no Mežaparka Lielās estrādes var nokļūt aptuveni 25 minūtēs, tālāk vilcienā līdz Rīgai būs jāpavada 16 minūtes. Lai nokļūtu stacijā "Mangaļi", izejot pa Mežaparka Lielās estrādes apmeklētāju vārtiem, ir jādodas pa labi un jāseko "Pasažieru vilciens" norādēm ceļa malās.

Apskatīt aktuālo vilcienu kustības grafiku un ērti iegādāties biļetes ir iespējams gan "Pasažieru vilciena" mājaslapā, gan mobilajā lietotnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!