Dažas dienas pirms grupas "Prāta vētra" jaunākā albuma "7 soļi svaiga gaisa" koncertturnejas kulminācijas šova Rīgā portāls "Delfi" tikās ar mūziķiem, lai parunātu par jauno albumu, nākotnes ambīcijām un to, kā grupas dalībnieki pēc koncertiem atpūtās jaunībā.

Pilnu videointerviju iespējams skatīt zemāk.

Intervijā piedalījās Renārs Kaupers, Jānis Jubalts un Māris Mihelsons. Taujāti par to, vai pirms lielā koncerta jūtams stress, mūziķi saka, ka pagaidām vēl nē. Tas sāksies koncerta dienā.

Grupas dalībnieki sarunas laikā šķiet entuziasma pilni. Lai arī karjeras laikā grupa koncertējusi neskaitāmas reizes - albumu koncertturnejās, Eirovīzijā, Glastonberijas festivālā, Krievijā un citās valstīs - rodas iespaids, ka mūziķi koncertu uztver kā svarīgu uzdevumu un gaisā virmo liela notikuma gaidas.

Sarunā "Prāta vētra" stāsta, ka jaunā albuma materiālu cilvēki uztver atsaucīgi, arī koncerti Jelgavā, Ventspilī un Valmierā noritējuši veiksmīgi, taču pa īstam svaigākās dziesmas cilvēkos "nosēdīsies" līdz nākamajai turnejai.

Tāpat grupa uzsvēra jaunākā albuma "7 soļi svaiga gaisa" producenta nozīmi, stāstīja, ka starp koncertiem cenšas atpūsties veselīgi, lai gan jaunībā tādos brīžos tika darītas dažādas trakulības, kā arī sprieda, ka mūzikā sevi vairāk uztver kā liriķus, nevis revolucionārus.

Biļetes uz "Prāta vētras" koncertu Rīgā iespējams iegādāties internetā un tirdzniecības centra "Spice" informācijas centrā par 25 eiro.

Koncerta dienā pie ieejas biļešu cena būs 30 eiro. Biļetes Fanu zonā un VIP biļetes tirdzniecībā vairs nav pieejamas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!