Foto: Publicitātes foto
"Lielākais izaicinājums: atrast un izprast latvietības gēnu, dzīvesdziņu, uzturēt to kā augstāko vērtību, nacionālā pašlepnuma lepnuma un garīgās kultūras pamatu," par saviem izaicinājumiem ceļā uz Latvijas simtgadi sakaekonomists un marketinga konsultants Aigars Plotkāns. "Lielākais izaicinājums būs valstij celt savas tautas pašapziņu," akcentē A.Plotkāna komandas biedrs jurists, darba tiesību eksperts Rihards Plotka.

Plotkānam ir ilggadēja pieredze vadošos amatos dažādās Latvijas bankās. No 1999. līdz 2004. gadam veiksmīgi vadīja AS "Hansabanka" mārketinga projektu “Elektronisko norēķinu popularizēšanas programma”, sadarbībā ar AS "Lattelecom" un "IBM" izstrādāja biznesa kursu “E-komercija”.

No 1989. līdz 1993. gadam pildīja ministru prezidenta padomnieka pienākumus finanšu jautājumos. Liela pedagoģiskā pieredze, izstrādājot un vadot kursus mārketingā un finansēs dažādās Latvijas augstskolās. Četru mācību grāmatu autors mārketingā un vadībzinībās.

Jurists Plotka darbojas uzņēmumā, kas specializējas darba tiesībās - “Darbineiku pārstāvis”. Bieži brīvprātīgi nodarbojas ar dažāda veida pasākumu organizēšanu. Uzsver, ka “galvenais, kas ir nepieciešams katram pasākumam - komanda un sakari. Ja apvieno šos elementus, tad pat laika trūkums nav šķērslis, bet tikai gribas trūkums.”

Plotkāna un Plotkas “pretinieki” spēlē būs “Positivus Music” vadītājs Ģirts Majors un žurnāliste, Radio Pieci.lv raidījuma Domnīca vadītaja Anna Platpire.

No 3. līdz 7. novembrim no plkst. 9 tiešraidē Latvijas Radio 1 piedāvās raidījuma "Kā labāk dzīvot?" speciālizlaidumu "Ideju teniss" ar video tiešraidi portālā "Delfi", lsm.lv un m.lmt.lv. Kas tiks servēts? Idejas. Idejas Latvijas simtgadei.

Spēlē katru dienu brīvprātīgi piedalīsies 4 cilvēki. Viņu uzdevums būs pāros apspēlēt vienam otra radošo lidojumu. Raidījums top sadarbībā ar LR Kultūras minsitriju, atbalsta Latvijas Meži.

Raidījuma ieraksts:


Skaņas fails:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!