Foto: Publicitātes foto
"Saglabāt skaidru prātu, tīru sirdi un neapmaldīties," tā par lielāko izaicinājumu ceļā uz Latvijas simtgadi saka žurnāliste, radio Pieci.lv raidījuma "Domnīca" vadītāja Anna Platpire. Viņa komandā ar "Positivus Music" vadītāju Ģirtu Majoru otrdien, 4. novembrī, piedalīsies Latvijas Radio jaunajā raidījumu ciklā "Ideju teniss".

Anna Platpīre ir galvenā satura redaktore pieci.lv, kur vada raidījumu "Domnīca". Strādājusi Latvijas Radio ziņu dienestā par korespondenti, vadījusi raidījumus radio NABA. Studējusi filozofiju un komunkāciju zinātnes. Mācījusies spēlēt klavieres, orientēties un debatēt.

Ģirts Majors ir lielākā mūzikas un mākslas festivāla Baltijā "Positivus" rīkotājs, koncertaģentūras "Positivus Music" vadītājs, kā arī koncertzāles "Palladium" līdzīpašnieks. Festivāls kopš 2007. gada Salacgrīvā katru vasaru pulcē lielu skaitu pazīstamus pašmāju un ārvalstu māksliniekus, kurus klātienē ierodas vērot vairāki desmiti tūkstoši apmeklētāju.

Platpires un Majora "pretinieki" spēlē būs sociālantropologs Klāvs Sedlenieks un kultūras menedžere Brigita Stroda.

No 3. līdz 7. novembrim no plkst. 9 tiešraidē Latvijas Radio 1 piedāvās raidījuma "Kā labāk dzīvot?" speciālizlaidumu "Ideju teniss" ar video tiešraidi portālā "Delfi", lsm.lv un m.lmt.lv. Kas tiks servēts? Idejas. Idejas Latvijas simtgadei. Spēlē katru dienu brīvprātīgi piedalīsies 4 cilvēki. Viņu uzdevums būs pāros apspēlēt vienam otra radošo lidojumu. Raidījums top sadarbībā ar LR Kultūras ministriju, atbalsta Latvijas Valsts meži.

Raidījuma ieraksts:


Skaņas fails:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!