Foto: Mihails Ignats, aerolatvija.lv
No 3. līdz 7. novembrim katru rītu no plkst. 09:00 Latvijas Radio 1 tiešraidē piedāvās raidījuma "Kā labāk dzīvot?" speciālizlaidumu "Ideju teniss" ar video tiešraidi portālā "Delfi", lsm.lv un m.lmt.lv. Spēlē katru dienu brīvprātīgi piedalīsies 4 cilvēki. Viņu uzdevums būs pāros apspēlēt vienam otra radošo lidojumu, domājot par Latvijas simtgadi un vispārdrošākajām, bet realizējamām idejām.

8. novembrī studijā viesosies rakstnieks Pauls Bankovskis, arhitekts Toms Kokins, psiholoģe Kristiāna Lapiņa un žurnālists Mārtiņš Ķibilds.

Ideju tenisa tiesneša Gata Mūrnieka vadībā viņi meklēs praktiskas idejas, atbildot uzjautājumiem par to, vai Latvijai jākļūst par pasaulē pirmo rezervātvalsti,atrodot teritorijāmjaunas funkcijas, apgūstot jūras robežas un teritoriālo ūdeņus, izvēršot civilizācijas neskarto – "melno caurumu" - tūrisma politiku?

Otrā spēles daļa būs veltīta iespējami jauniem atskaites punktiem – vai jāievieš savs kalendārs ar Jāņiem kā sākumpunktu, varbūt jārada sava mērnienību sistēma?



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!