41 gada vecumā mūžībā devies grupas "Linkin Park" līderis Česters Beningtons, atsaucoties uz policijas sacīto, ceturtdien vēsta "The Guardian".

Pagaidām oficiāli grupa nav apstiprinājusi līdera nāvi, atzīmē medijs. Tiesa, policisti norāda, ka mūziķis ceturtdienas rītā nomiris savās mājās Palosverdesā, netālu no Losandželosas. Viņa nāve tikusi konstatēta plkst. 9 no rīta.

Portāls "TMZ", kurš ieguvis informāciju no policistiem, vēsta, ka mūziķis ir pakāries.

Tikmēr vietnē "Twitter" grupas "Linkin Park" dalībnieks Maiks Šinoda apstiprinājis, ka ir patiesa ziņa par to, ka mūžībā devies grupas dalībnieks. Viņš arī solīja, ka drīzumā grupa sniegs oficiālu paziņojumu par notikušo.

"Billboard" atgādina, ka dziedātājs savas dzīves laikā vairākkārt cīnījies ar alkohola un narkotiku atkarību, savukārt CNN raksta, ka viņš jau iepriekš runājis par pašnāvību bērnībā pārciestās vardarbības dēļ.

Beningtons bija divreiz precējies, kā arī bija sešu bērnu tēvs.

Kā ziņo britu raidsabiedrība BBC, Beningtons bija ļoti tuvs draugs 90. gadu Sietlas rokgrupas "Soungarden" līderim un "Audioslave" izveidotājam Krisam Kornelam, kurš 52 gadu vecumā mūžībā aizgāja šī gada maijā. Beningtons no dzīves izvēlējās aiziet tieši Kornela dzimšanas dienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!