Zinību diena - 1.septembris nesaudzīgi tuvojas un no skolā iešanas nevienam neizbēgt. Tomēr pirmā skolas diena un to saistītās aktivitātes parasti sev līdz atnes arī kādus jaukus pārsteigumus. Tā arī šogad, 5.septembrī, visus skolā gājējus un viņu atbalstītājus iepriecinās Pasadena Records, firmas BMG oficiālais pārstāvis Latvijā, rīkojot festivālu “Back to School Party”.

Pasākuma organizātori atgādina, ka Tikai līdz rītdienas, 5. septembra, plkst.12-tiem dienā biļetes būs pieejamas iepriekšējās tirdzniecības vietās - T/C Mols, U/V Centrs, M-Daile veikalos, Narvesen kioskos un veikalos, Liepājā, Valmierā un Cēsīs par Ls 5 - pēc 12-tiem biļetes būs pieejamas tikai Skonto stadiona kasēs, kur to cena būs Ls 7

Arī šim konkursam, tāpat kā daudziem citiem, pienākušas beigas, kad, fanfārām skanot, tiek paziņoti pēdējie divi laimīgie, kas katrs savā īpašumā iegūs divas biļetes uz pasākumu Back to School Party trešdien, 5.septembrī. Tie būtu:

Jānis, kura e mail sākas ar power@...

Andrejs, kura e mail sākas ar dzjoiners@...

Informācija par to, kur saņemt balvas tiks izsūtīta uzvarētājiem pa e pastu

Apsveicam!

Pareizās atbildes:

$QuizAddress="agnese.bankovska@delfi.lv"; if (isSet($sent)) mail($QuizAddress, "btsp: ".$A."-".$B."-".$C."-".$D."-".$E."-".$F."-".$G."-".$H."-".$I, "Sent by: ".$aadress."\n".$name); if (isSet($sent)) echo ("

Paldies par piedalīšanos!
"); unSet($sent); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!