Foto: Publicitātes foto

Noslēdzies portāla "Delfi" un koncertaģetūras FBI kopīgi rīkotais konkurss par amerikāņu rokgrupu "30 Seconds to Mars", kas 2. novembrī koncertēs "Arēnā Rīga".

Konkurss norisinājās no 24. oktobra līdz 31. oktobra plkst.12:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti pieci pareizo atbilžu autori, kuri katrs saņems vienu ielūgumu uz "30 Seconds to Mars" koncertu 2. novembrī.

Ar uzvarētājiem pa konkursā norādīto epastu sazināsies portāla "Delfi" redakcija.

Konkursa uzvarētāji:

Sandis: smss11@……...lv
Ainārs ainars.dreimanis@……...com
Maija maija.locmele@……...com
Anita Karlsone anita.karlsone@…….lv
Anita abele.anita@………..com

Jau ziņots, ka "30 Seconds to Mars" Rīgā ieradīsies albuma "This is War" popularizēšanas turnejas ietvaros, lai sniegtu koncertu "Arēnā Rīga".

Biļetes uz "30 Seconds to Mars" koncertu, kas Rīgā notiks 2. novembrī, ir nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā, kā arī interneta lapā www.bilesuserviss.lv. Vēl pieejamas pēdējās stāvbiļetes un tās maksā 20 latus, bet sēdvietas maksā 25 un 35 latus.

Pareizās atbildes:

1. "30 Seconds to Mars" līderis Džareds Leto ir plaši pazīstams kā mūziķis un aktieris, viņš izvēlēts arī par kāda populāra aromāta reklāmas seju. Nosauciet šīs smaržas!
Hugo Boss Just Different.

2. Pabeidz dziesmas tekstu! "Tonight, it's a revolution. Tonight, we're ........"
going to war

3. "30STM" albumā "A Beautiful Lie" kā bonuss iekļauta kādas pazīstamas dziedātājas dziesmas kaverversija. Nosauciet šīs dziedātājas albuma nosaukumu, no kura ir šī dziesma?

Homogenic.

4. Kur "30 Seconds to Mars" gada nogalē nospēlēs 300. albuma "This is War" koncertu, uzstādot Ginesa rekordu?

Ņujorkā;

5. Kur filmēts klips dziesmai "A Beautifull Lie"?
Grenlandē

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!