Foto: Publicitātes attēli
Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Top Film Baltic" piedāvāja piedalīties konkursā un laimēt biļetes uz ģimenes komēdiju "Polārais reiss"!

Dažkārt gadās, ka mīļoto cilvēku dēļ jāveic varoņdarbi. Jaungada komēdijas "Polārais reiss" galvenajam varonim ir nopietna profesija – viņš ir polārais lidotājs. Šim puisim uztic bīstamākos uzdevumus, viņu ciena un novērtē. Turklāt arī viņš par to saņem labu naudu. Taču kā to paskaidrot bērniem, kuri nav redzējuši tēvu jau trīs gadus?

Sieva arī nav nekāda dzelzs lēdija. Viņa vēlas vīru sev blakus, nepietiek ar apziņu, ka viņš ir kaut kur augstu debesīs. Arī sievasmāte nesnauž, bet meklē iemeslu, lai izšķirtu meitu no vējgrābslīgā znota.

Tuvojoties Jaungadam, mūsu varonis saprot, ka laiks mest mieru varoņdarbiem un atgriezties pie ģimenes, kamēr nav par vēlu, jo pie horizonta parādījies impozants sāncensis...

Interesanti, ka 2012. gada ziemas pirmajā dienā dziedātāja Valērija ieradās Kijevā uz savas dziesmas "Я буду ждать тебя" klipa filmēšanu. Šī kompozīcija kļuva par komēdijas "Polārais reiss" skaņu ieraksta celiņu. "Šis ir tas gadījums, kad dziesma patīk jau no pirmās noklausīšanās reizes," saka Valērija. "Dziesma ir par pašu galveno – par mīlestību no pirmajām notīm, tā ieved šo jūtu brīnišķīgajā pasaulē."

Uzvarētāji: Aiga (malvin***@yahoo.com) un Sanda (ssand***@hotmail.com). Viņas katra saņems ielūgumu divām personām uz filmu "Polārais reiss".

Pareizās atbildes

1. Kā sauc suni, kas piedalījās filmā?
Umke;

2. Kur notika filmas uzņemšana?
Ukrainā;

3. Kā sauc dizaineri, kas veidoja tērpus priekš saundtreka izpildītājas?
Anžela Ļisica;

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!