Foto: Publicitātes attēli
Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Top Film Baltic" piedāvāja piedalīties konkursā un laimēt biļetes uz karstāko komēdiju "Veiksmes sala", kas kino ekrānos skatāma jau no 6.decembra.

Filma stāsta, kā likteņa izspēlēta joka dēļ skaistumkonkursa vadītājs nonāk uz neapdzīvotas salas kopā ar trim skaistām konkursa finālistēm. Tiklīdz meitenes apjautīs situāciju, viņam var klāties plāni, tāpēc atliek vien turpināt izlikties, ka viss notiekošais ir konkursa daļa. Atsevišķas filmas epizodes tikušas uzņemtas Taizemē.

Skaistuļu lomās Svetlana Hodčenkova, Agnija Ditkovskīte un Anna Hiļkeviča, bet galveno varoni nospēlējis "Comedy Club" rezidents Romāns Junusovs, kurš, tāpat kā vairāki viņa kolēģi, nolēmis iemēģināt aktiera ampluā. Pavisam nesen Krievijā klajā nāca filma "Par ko runā vīrieši". Režisors atzinis, ka, kaut tā ir komēdija, tomēr asprātīga un ar dziļāku jēgu. Tā piedāvā ierastas, taču mūžīgas vērtības – mīlestību, draudzību un vēlmi atrast sevi.

Uzvarētāji: Edvīns (e-pasts: ed...@ccmtrading.lv) un Staņislavs (e-pasts: stanisl...@gmail.com). Viņi katrs saņems ielūgumu divām personām uz filmu "Veiksmes sala".

Pareizās atbildes:


1. Kā sauc duetu no Comedy Club, kur vienu no lomām atveido Romāns Junusovs?
Māsas Zaicevas,

2. Kurā no seriāliem filmējās Anna Hiļkeviča?
Univer,

3. Kāds pazīstams krievu dziedātājs filmējas šajā komēdijā?
Aleksejs Čumakovs,

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!