Foto: Publicitātes attēli
Noslēdzies portāla "Delfi" un ”Palladium” kopīgi rīkotais konkurss par latviešu pagrīdes mūzikas leģendu - grupu "Dzeltenie pastnieki", kura uzvarētāji varēs doties uz grupas uzstāšanos koncertzālē "Palladium" 28. septembrī.

Konkurss norisinājās no 21. līdz 27. septembrim, plkst.12:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti trīs uzvarētāji, kuri katrs saņems divas brīvbiļetes uz ”Dzelteno pastnieku” uzstāšanos "Palladium". Ar uzvarētājiem pa konkursā norādīto epasta adresi sazināsies koncertzāles ”Palladium” pārstāvji.

Uzvarētāji:

Roberts Roberts@.......lv

Andis ozolins.an@........lv

Haralds haraldsmastins@........lv

Jau ziņots, ka 80. gadu kulta grupa "Dzeltenie pastnieki" ar Ingu Baušķenieku (balss, ģitāra) priekšgalā 28. septembrī uzstāsies pilnā sastāvā - Viesturs Slava (balss, ģitāra), Zigmunds Streiķis (taustiņi), Ilgvars Rišķis (bungas). Viņiem pievienosies arī Uģis Vītiņš (taustiņi) un Didzis Erra (perkusijas).

"Šis modelis ir tā dabiski radies no tā, kas notiek un visi esam ekstāzē – pašiem par sevi kā teikt nav smuki it kā, bet nu ir un brauc, un brauc pa riktīgam, un brauc kapitāli tā lieta! Rodas arvien agresīvākas tās idejas, ko spēlēt, ko mēs varam iekustināt. Pamēģināt pat to, kas prātā nav nācis. Rodas sajūta, ka visu varam izdarīt!" saka Ingus Baušķenieks par šo sastāvu.

Biļetes uz koncertu nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs un "Palladium" kasē pirms koncerta.

Pareizās atbildes:

1. Tikko sākot muzicēt, "Dzeltenie pastnieki" bija pazīstami ar nosaukumu "Jaunais Sarkanais Karalis". Kā saucās viņu demo ieraksts?
"Madonas Galerts".

2. Kā saucas "Dzelteno pastnieku" 1982.gada otrais albums?
"Man ļoti patīk jaunais vilnis"

3. Kurā gadā "Dzeltenie pastnieki" uzstājās "Positivus" festivālā?
2009.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!