Foto: Publicitātes foto
Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Top Film Baltic" piedāvāja piedalīties konkursā, pareizi atbildēt uz trīs jautājumiem un laimēt biļetes uz komēdiju "Viņš ir daudz populārāks par tevi".

Uzvarētāji: Ingvars Marihins (e-pasts: ingvarst...@gmail.com) un Linda Jansone (e-pasts: lady...@navigator.lv). Par ielūgumu saņemšanu ar uzvārētājiem sazināsies portāla "Delfi" pārstāvji.

Filmas sižets vēsta par to, uz ko spējīgs cilvēks bezdibeņa malā, kad nav, kurp iet, un nav, pie kā vērsties. Stāsts ir par to, uz ko ir gatavs parasts cilvēks mērķa sasniegšanai ceļā uz savu sapni. Skatītāji varēs pavērot kādu ļoti talantīgu aktrisi, kura jau vairākkārt piedalījusies "indie" filmās.

Viņas sapnis vienmēr bijis kļūt mīlētai, slavenai, gribētai un populārai. Vienā mirklī mūsu varone Hellija zaudē visu – lielisku darbu, draugus, mīļoto cilvēku, aģentu, dzīve ir sagājusi šķērsām. Piepeši viss ir sabrucis, taču Hellija neapjūk un ķeras vērsim pie ragiem. Viņa izlemj sākt dzīvi no sākuma un pierādīt sev un citiem, uz ko ir spējīga – gūt vēl lielākus karjeras panākumus un atgūt puisi.

Filmas varone ir gatava uz noziegumu, no kura būs atkarīgs viņas tālākais liktenis. Hellija grasās nozagt scenāriju, iemiesot to dzīvē un kļūt par aktrisi pati savā filmā. Viņa vēlas īstenot savu plānu, taču reizē arī šaubās, kā arī baidās no iespējamām sekām.

Pareizās atbildes:

1. Kāds bija iepriekšējais filmas nosaukums?

"Nominēšana uz Oskaru";

2. Kāda no filmas aktrisēm filmējās "Amerikaņu pīrāgā"?

Nataša Liona;

3. Kādu lomu vēl atveidoja aktieris Džesijs Aizenbergs?

Marks Zakerbergs;

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!