Foto: Publicitātes foto
Portāls Delfi sadarbībā ar "Forum Cinemas" piedāvāja ikvienam piedalīties konkursā un laimēt divas biļetes uz komisko trilleri "Dubultnieks" ("The Double").

Filmas režisors Ričards Aioade sarkastiski izspēlē piemirstu literatūras klasikas stāstu un pēc tā motīviem rada baisi smieklīgu un sirreālistisku trilleri. Sižeta galvenais varonis Saimons Džeimss ir bikls valsts ierēdnis, kolēģi viņu pazemo, meitenes ignorē. Dzīvodams tādu dzīvi, viņš kļūst gandrīz nemanāms.

Kad birojā uzrodas darbinieks, kas mats matā līdzinās kolēģim, apkārtējie to itin kā nemana. Kaut gan ārēji jauniņais ir precīza Saimona kopija, viņu raksturi ir pilnīgi pretēji. Dubultnieks ir pašpārliecināts, pievilcīgs un izturas nepiespiesti. Pamazām viņš pārņem varoņa dzīvi un grūž Saimonu vēl lielākā izmisumā.

"Dubultniekā" nav rodams vienkāršs problēmu skaidrojums, un tie, kuriem nebūs pa prātam sirreālistiskais sižets, spēs saskatīt dziļāku jēgu un "Dubultnieka" spogulī ieraudzīs sevi. Galvenajās lomās spēlē Džesijs Eizenbergs un Mia Vasikovska.

Filmas "Dubultnieks" oficiālais treileris:

Diviem laimīgajiem bija iespēja katram iegūt biļetes uz filmu, pareizi atbildot uz trim jautājumiem.

Uzvarētāji ir Ronalds (epasts: ronc***@gmail.com) un Paula (epasts: bringmeth***@inbox.lv). Apsveicam laimētājus!

Pareizās atbildes:

1. Pēc kuras filmas īpaši pazīstams aktieris Džesijs Eizenbergs, kas komiskajā trillerī "Dubultnieks" tēlo divas lomas?
"Sociālais tīkls".

2. Filma "Dubultnieks" veidota pēc slavena krievu rakstnieka stāsta motīviem. Kā sauc šo rakstnieku?
Fjodors Dostojevskis.

3. Filmas "Dubultnieks" uzņemšanas laikā starp galveno lomu tēlotājiem Eizenbergu un Vasikovsku notika kaut kas īpašs. Kas starp viņiem notika?
Starp aktieriem sākās romāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!