Foto: Publicitātes foto
Pēc nedēļas - 27. novembrī - koncertzālē "Palladium" pirmo reizi Baltijā uzstāsies Sohn - daudzsološais mūzikas producents, dziedātājs un multiinstrumentālists. Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Positivus music" piedāvāja atbildēt uz jautājumiem un diviem laimīgajiem konkursa dalībniekiem iegūt divas biļetes uz koncertu.

Sohn, īstajā vārdā Kristofers Teilors, ir mūzikas producents, dziedātājs un multiinstrumentālists, kura daiļradi kritiķi raksturo kā Džeimsa Bleika, Bon Iver, kā arī "Palladium" jau koncertējušā "How To Dress Well" stilu gaumīgu apvienojumu. Savas salīdzinoši neilgās darbības laikā Sohn ir sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Lana Del Rey, BANKS, Kwabs un Rhye.

Gūstot ievērojamus panākumus ar saviem debijas solo singliem, Sohn pirmais EP "The Wheel" (2012) izdots ar Londonas jaunās ierakstu izdevniecības "Aesop" atbalstu. Savukārt Sohn šīgada debijas solo ieraksts izdots jau ar slavenās "4AD" mūzikas izdevniecības starpniecību, kas izdod arī "The National", "St. Vincent", "Pixies", "Grimes", "Future Islands", "Daughter" un daudzu citu pasaulslavenu mākslinieku ierakstus.

Sohn melanholiskos elektronikas skaņdarbus izteikti caurvij mākslinieka vokāls, kas ir organiska mūziķa daiļrades sastāvdaļa, izteiksmīgi papildinot Teilora digitāli radītos ierakstus. Piešķirot Sohn izcila mūsdienu sadwave un slowtronica stila pārstāvja statusu, britu izdevums "The Guardian" raksturo Sohn minimālistiski ambiento stilu kā lieliska elekroniskā soula piemēru, kas atspoguļo mūziķa pagātnes haosa un tagadnes miera izjūtu apvienojumu.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Palladium.lv" un "Biļešu serviss" tīklā, bet divi laimīgie - Linda (e-pasts: littlegu***@yahoo.com) un Kristaps (e-pasts: kristaps.bir***@bspb.lv) tā ieguvuši, pareizi atbildot uz konkursa jautājumiem. Apsveicam laimētājus!

Pareizās atbildes:

1. Kuru pasaules metropoli pārstāvēja Sohn pirms pārcelšanās uz Vīni?
Londonu.

2. Kā sauc Sohn debijas albumu?
'Tremors'.

3. Kādi toņi dominē Sohn tērpos?
Melnie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!