Foto: Publicitātes foto
31. jūlijā Ventspilī grupa "Prāta vētra" turpinās Latvijas koncertturneju "7 soļi svaiga gaisa". Portāls "Delfi" sadarbībā ar koncerta rīkotājiem piedāvāja iespēju piedalīties konkursā, pareizi atbildēt uz trīs jautājumiem un laimēt ielūgumu fanu zonā divām personām uz "Prāta vētras" koncertu Ventspilī un "Meet and Greet" iespēju - tikšanos ar grupu.

Ielūgumi un "Meet and Greet" iespējas tiks izlozētas arī uz "Prāta vētras" Valmieras un Rīgas koncertiem.

Ventspils koncerta konkursa uzvarētājs: Rūdolfs Zagorskis (e-pasts: rudolfs.z....@gmail.com). Ar uzvarētāju sazināsies "Prāta vētras" menedžmenta pārstāvji.

Kā vēsta koncerta rīkotāji, vairāk nekā divu stundu garajā koncertā grupa izpildīs gandrīz visas dziesmas no maijā iznākušā un jau "Zelta statusu" ieguvušā jaunākā studijas albuma "7 soļi svaiga gaisa".

"Neiztrūkstoši tiks atskaņoti arī klasiskie grupas hiti. Līdz ar turnejas atklāšanas koncertu Jelgavā, albums "7 soļi svaiga gaisa" būs pieejams arī vinila formātā. Tas ir pirmais vinila albums "Prāta Vētras" vēsturē un tā dizains būs īpašs," par gaidāmo stāsta grupas pārstāvji.

Kā īpašie viesi visos "Prāta vētras" koncertos uzstāsies šī brīža aktuālā jaunā Latvijas grupa "Carnival Youth", kura sevi veiksmīgi pieteica pērn ar debijas albumu "No Clouds Allowed", par kuru saņēma Mūzikas Ierakstu Gada balvu "Zelta Mikrofons" kategorijā "Labākā debija".

Pareizās atbildes:

1. Savas darbības sākumposmā grupa "Prāta vētra" publiski paši par sevi pasmējās, atstāstot anekdotisku gadījumu, kad kādā Latvijas mazpilsētā no skatuves uzrunājuši citas pilsētas iedzīvotājus. Kāda bija šī aplamā frāze?

Labvakar, sabilieši!

2. 2005. gada jūnijā "Prāta vētras" koncertu dzimtajā pilsētā atcēla…

Vētras dēļ

3. Albumā '7 soļi svaiga gaisa' dziesmā daļas dziesmu tekstu autors ir:

Emīls Buiķis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!