Foto: Publicitātes foto
Portāls "Delfi" un festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" rīkotāji aicināja piedalīties konkursā, pareizi atbildēt uz trīs jautājumiem un laimēt divus ielūgumus (katrs divām personām) uz 13. augusta koncertu "Flamenko teātris - ugunīgā nakts".

Madrides flamenko grupa "Daminaro" desmit gadu laikā izaugusi par Spānijā ievērojamu flamenko apvienību, kuras sastāvā ir gan dejotāji, gan mūziķi.

Programma "Cae la Noche" ir "Daminaro" jaunākais veikums. Tajā caur grieķu mitoloģijas tēliem atklājas nakts burvība, skumjas, kaisle, nolemtība un nāve.

Stāstu viņi atklāj smeldzīgi trauslā, pilnasinīgi spēcīgā un jutekliski izsmalcinātā dejā. Šis nebūs vienkārši flamenko šovs, bet gan mītisks stāsts, kurā vienkopus saplūst dejas un mīta neizzināmā mistērija.

Uzvarētāji, kuri katrs iegūs divus ielūgumus uz koncertu: Vadims (e-pasts: vad...2014@inbox.lv) un Anita Zelča (e-pasts: ani..._ze@inbox.lv). Ar laimētājiem par biļešu saņemšanu sazināsies festivāla rīkotāji.

Pareizās atbildes:

1. Kam par godu tiks veltīts festivāla grandiozais atklāšanas koncerts?

Baltijas jūrai;

2. Ar kādiem slaveniem māksliniekiem Inese Galante uzstāsies festivāla dueta koncerta dienā?

Aleksandru Antoņenko, Egilu Siliņu, Sergeju Jēgeru;

3. Kādus mītus savā koncertprogrammā izmantos flamenko grupa Daminaro festivālā "Summertime – aicina Inese Galante" trešajā dienā (13.08.)?

Sengrieķu mītus;

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!