Foto: Kadrs no video
Piektdien iznāks pirmais singls un videoklips no britu dziedātājas Adeles gaidāmā albuma "25", paziņojusi ierakstu kompānija.

Dziesma "Hello" pirmoreiz tika atskaņota britu radio personības Nika Grimšova raidījumā BBC 1. radiostacijā. Adele raksturoja dziesmu kā "ļoti intīmu".

Jaunā singla videoklips uzņemts Monreālas laukos. To veidojis kanādiešu kinorežisors Havjērs Dolans, kura pazīstamāko filmu vidū ir "Mommy" un "Tom at the Farm".

Adeles ierakstu kompānija "XL Recordings" norādīja, ja albums ar 11 dziesmām iznākšot 20. novembrī.

"Es sacerēju albumu par būšanu mammai, taču tas bija diezgan garlaicīgi, tāpēc atteicos no tā," atzīst dziedātāja. "Šķita, ka šo ierakstu nekad nepabeigšu. Tas bija ļoti ilgs process. Daudzreiz gribēju padoties, jo nevarēju tikt galā. Domāju, ka man aptrūksies ideju un es vairs nespēšu radīt jaunas dziesmas."

Adele sacīja, ka jauno ierakstu iedvesmojis "pagrieziena punkts" viņas dzīvē, kad dziedātāja kļuvusi "pa īstam pieaugusi".

Pagājuši pieci gadi kopš Adeles albuma "21" iznākšanas. Līdz šim pārdoti 4,6 miljoni tā eksemplāru. Albums ieguvis sešas "Grammy" un divas BRIT balvas.

Ārzemju medijos izskanējušas ziņas, ka jaunā ieraksta tapšanā piedalījies Braiens Bērtons no grupas "Gnarls Barkley", zviedru mūzikas producents Makss Mārtins un grupas "OneRepublic" dalībnieks Raiens Teders.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!