Foto: Publicitātes foto
Vairākos koncertos visā Latvijā šā gada februārī un martā izskanēs dziedātājas Aijas Vītoliņas un grupas "Tango Sin Quinto" koncertprogramma "Atgriezties dienvidos", portālu "Delfi" informē mūziķu pārstāvji.

Koncertā skanēs grupas mīļākie skaņdarbi, kas gadiem ritot, kopā priecājoties un skumstot, to visu izdzīvojot mūzikā, kļuvuši tuvi. Programmā ieļauti gan populāri tango skaņdarbi, gan pavisam nepazīstamas, bet aizkusinošas ladino mūzikas kompozīcijas.

Programmā iekļautas dziesmas no Astora Pjacollas tango operas "Maria de Buenos Aires", ladino dziesminieces Jasmīnas Levī skaņdarbus, kā arī Edītes Piafas melodijas. Koncetos būs dzirdami arī komponistu Morisa Ravēla, Rišāra Galjāno skaņdarbi, dažas tradicionālas tango melodijas un arī oriģinālkompozīcijas, kas tapušas īpaši "Tango Sin Quinto" muzikālajam sastāvam.

"Tango Sin Quinto" radošais sastāvs ir Aija Vītoliņa (vokāls), Jānis Stafeckis (kontrabass), Artūrs Noviks (akordeons), Ainis Zavackis (sitamie instrumenti), Raimonds Melderis (vijole) un Romāns Vendiņš (klavieres).

Koncertturneja sāksies 14. februārī plkst. 19.00 Ventspils Kultūras centrā. Kopumā plānoti astoņi koncerti. Biļetes nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Koncertu saraksts:

14. februāris plks. 19.00 Ventspils KC
18. februāris plkst. 18.00 Madonas KN
23. februāris plkst. 19.00 Talsu Tautas nams
24. februāris plkst. 19.00 Sigulda koncertzāle "Baltais flīģelis"
04. marts plkst. 19.00 Alūksnes KC
05. marts plkst. 17.00 Saldus mūzikas un mākslas skola
08. marts plkst. 19.00 Rīga, Kultūras pils "Ziemeļblāzma"
23. marts plkst. 19.00 Ādažu KC
25. marts plkst. 18.00 Mārupes KN

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!