Andra Ērgļa solo albums "Sirdspuksti" tika izdots 24.martā un kopš tā izdošanas ir pārdots vairāk kā 10 000 šī albuma eksemplāru, par ko pēc "Latvijas mūzikas producentu apvienības" pieņemtajiem kritērijiem pienākas "Platīna diska" apbalvojums, portālam "Delfi" pavēstīja izdevēji no "Mikrofona Ierakstiem".

Šādas tirāžas Latvijā ir arvien lielāks retums, it īpaši, ja tas sasniegts tik salīdzinoši īsā laika periodā. Daļa no šī skaita realizētas novatoriskā izplatīšanas veidā.

"Platīna diska" pasniegšana plānota ģimenes svētku "Ģimene - Latvijas lepnums un spēks" ietvaros šo sestdien 23.maijā ap pulksten 19.00 Doma laukumā, Rīgā.

Tikmēr šī albuma pirmais singls 'Pa paralēli', kuru Andris Ērglis izpilda duetā ar jauniņo dziedātāju Kristīnu Zaharovu, pēc Latvijas mūzikas "Spices" datiem ir pati spēlētākā pašmāju dziesma Latvijas radiostacijās un mūzikas portālos.

Lielākā daļa no jaunā albuma dziesmām ir rakstītas speciāli Andrim Ērglim. Vairumam dziesmu autori ir komponists Jānis Strazds un tekstu autors Guntars Račs. Šajā albumā ir iekļauta arī dziesmas 'You Raise Me Up' jaunā versija, ar kuru dziedātājs guva vērā ņemamus panākumus konkursā "Jaunais vilnis". Bet 'Dziesmiņu par piedošanu' speciāli Andrim rakstījis Maestro Raimonds Pauls.

Ierakstu producēja Ērglis un Strazds un darbs pie jaunā albuma Liepājas studijā "FM Studio" ilga vairākus mēnešus. Dziesmas miksēja un ierakstīja Egils Mežs. Skaņas pēcapstrāde notika studijā "Cutting Room" Zviedrijā.

Albums lejupielādei pieejams portālā Doremi.lv
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!