Foto: AP/Scanpix/LETA

"Arcade Fire" solists Vins Batlers (Win Butler), kura kaislīga aizraušanās ir arī uzstāšanās kā dīdžejam jeb Dj Windows 98 nolēmis iepriecināt savus fanus Rīgā un dienu pirms koncerta, 5. augustā pulksten 21.00 klubā "Piens", aicina visus uz koncerta sagaidīšanas ballīti, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji no aģentūrām "Positivus Music" un FBI.

Atgādinām, ka ilgi gaidītais kanādiešu grupas "Arcade Fire" koncerts notiks 6. augustā Mežaparka Zaļajā teātrī.

Kā raksta koncerta rīkotāji, Dj Windows 98 muzikālie seti ir veids kā sarunāties ar saviem faniem tā kā tas bija pirms Arcade Fire ieguva pasaules slavu: ar mūziku un mīlestību.

Vins Batlrs sāka uzstāties kā dīdžejs iepriekšējā albuma "Reflektor" turnejas laikā 2014. gadā, spēlējot ballītēs pēc koncertiem. Visbiežāk DJ seti tika spēlēti mazās norises vietās, padarot vakaru par teju privātu pasākumu ar grupas dalībniekiem.

Batlers ir šovmenis ne tikai kā mūziķis, bet arī kā dīdžejs, kur viņš var pilnībā mijiedarboties ar pūli, mierīgi sarunāties ar cilvēkiem apkārt un iesaistīt apkārt atrodamus priekšmetus sava seta laikā kā instrumentus.
"Visi, kuri svētdienas vakarā apmeklēs klubu "Piens", piedzīvos neaizmirstamu vakaru tik tuvu esot "Arcade Fire" dibinātājam un solistam," sola koncerta rīkotāji.

Ieeja pasākuma būs bez maksas, vietu skaits klubā "Piens" – ierobežots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!