Mūzikas producents un izpildītājs Arstarulsmirus — iepriekš zināms kā Gustavo — pēc gandrīz trīs gadu pauzes publisko jaunu dziesmu singlu "Mācos mācīties", portālu "Delfi" informē mūziķa pārstāvji.

Jaunais skaņdarbs ir pirmais vēstnesis no topošā albuma "Vēlējuma dziesmas", kuru plānots izdot nākamgad.

"Mēs dzīvojam tik ļoti dinamiskā laikmetā, ka arvien biežāk cilvēkam atklājas pavisam jaunas darbības jomas un līdz šim nebijušas profesijas. Šādos mainīgos apstākļos mācīšanās prasmes attīstīšana var pamatoti kļūt par dzīvesveida neatņemamu sastāvdaļu. Dziesma "Mācos mācīties" ir mans vēlējums ikvienam, kurš ir apņēmības pilns mācīties un apzināti turpina sevis izziņas procesu visa mūža garumā, meklējot inovatīvas izglītošanās pieejas," par dziesmas tapšanas motivāciju stāsta Arstarulsmirus.

Dziesma "Mācos mācīties" ir izvēlēta par jaunās mācību satura platformas "Soma" oficiālo identitātes muzikālo kompozīciju.

Iepriekš Arstarulsmirus muzicējis ar skatuves vārdu Gustavo, līdzšinējās karjeras laikā izdevis četrus solo albumus, producējis grupas "Prāta vētra" albumu "Tur kaut kam ir jābūt" un sniedzis koncertus, kuros tika pulcēti vairāki desmiti tūkstoši cilvēku klausītāju. Gustavo ir viens no hiphopa žanra celmlaužiem Latvijā, tomēr 2013. gadā viņš paziņoja par projekta Gustavo noslēgumu. Tam sekoja darbs pie jauna materiāla, kas žanra ziņā raksturojams kā melodiskas, līdzi dziedamas dziesmas, kas saturiski pauž sirsnīgu, cieņpilnu attieksmi pret sevi, līdzcilvēkiem, kā arī tieksmi uz iekšēju pilnveidošanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!