LMA Studentu klubā 26. novembrī ar koncertu savu astoto pastāvēšanas jubileju atzīmēs Latvijas vecākā aktīvi pastāvošā pop punk grupa "Cacophonics", portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Pašu grupas dalībnieku organizētais, nu jau tradicionālais pasākums notiks jau piekto gadu pēc kārtas, bet pirmo reizi - LMA Studentu klubā. Ballītē piedalīsies arī grupas "AK69", "In The Box", "Seat Free", "Zoltan", kā arī "Almost".

Šis gads grupai "Cacophonics" ir bijis ļoti darbīgs – pērnā gada nogalē publicēts pirmais videoklips, un 2010. gads aizvadīts, aktīvi uzstājoties dažādos festivālos un klubos, ieskaitot veiksmīgu turneju Krievijā, kā arī atsevišķus koncertus Lietuvā un Igaunijā. Nospēlēto koncertu skaits kopumā sasniedzis jau divus simtus. Nupat "Cacophonics" ir pabeigusi darbu pie sava jaunā minialbuma, kas ir pirmais ieraksts pēc 2008. gada, un to jau decembra sākumā būs iespējams lejupielādēt.

"Cacophonics" vēlas pateikties visiem saviem draugiem un atbalstītājiem daudzo gadu garumā, kam par godu, kā jau vienmēr savas jubilejas koncertos, grupas dalībnieki sola parūpēties par īpašu retrospektīvu koncertprogrammu, spēlējot gan pašas jaunākās un drīzumā arī virtuālajā vidē pieejamās dziesmas, gan grupas koncertos ļoti sen nedzirdētus gabalus. Būs arī daži citi muzikāli pārsteigumi, kā arī, protams, netiks aizmirsts arī par atmosfērai atbilstošu atribūtiku un dekoru.

Lai uzskatāmi atzīmētu sasniegto zināmo briedumu, ne tik daiļā dzimuma pārstāvji lūgti ierasties ūsās, savukārt dāmas – kleitās, aicina grupas dalībnieki

Ieejas maksa 2 lati, bet par norādītā tērpa ievērošanu būs iespējams arī tikt pie ieejas maksas – 1 lats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!