Foto: Publicitātes foto

"RockUp" Festivāls 2015. gadā norisināsies 7. - 8. augustā atpūtas kompleksā "Turbas", Ikšķiles novadā. ""RockUp" Festivāls ir kā laika mašīna, kas liks atcerēties kā ASV no blūza radās rockabilly. Kā tas bija, kad dzīvespriecīgu jauniešu pūļi piepildīja deju zāles ar dinamisko rokenrola skanējumu!" par gaidāmo stāsta festivāla organizatori.

PinUp kultūras iedvesmotā gaisotnē apmeklētājiem būs iespēja novērtēt mūziku, retro automobiļu šovu, deju performances, tetovēšanas studiju un citas radošas izklaides gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Festivālā uzstāsies grupas "Keksi", "Colt", "The Blues Gang", "Rūsa", "The Big Bluff", "Cement", "Coolmans Report", "Lavrix Band", Ainārs Pūpols & PI Blues, "Voiceks Voiska", "B-Sea Surfers", "Griffi Band", "Mozambika", "The Foxtails", "Vocada" un "Bengy".

Divu dienu festivāla biļetes sākuma cena būs 25 eiro.

Festivāla apmeklētājiem būs pieejama bezmaksas telšu pilsētiņa, bet tiem, kas izvēlas lielāku komfortu - arī numuriņi viesnīcā, kempinga mājiņas un viesu namiņi īpašajos VIP komplektos. Sīkāka informācija un rezervācija info@rockup.rocks.

Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un internetā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!