Foto: DELFI Aculiecinieks
"Mūzika saulrieta stundā" – īpaša kamermūzikas programma koncertzāles mākslinieciskajā programmā, kura aizsākta vasaras saulgriežu laikā. Programmas koncerti augustā skanēs īpašā, ārkārtīgi izsmalcinātā un noskaņām bagātā gaisotnē, kuros būs iespēja iepazīt jaunus, kā arī pieredzējušus māksliniekus, daudzveidīgu un smalku mūziku, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

8.augustā, plkst. 20, koncertzāles 6. stāva zālē varēs baudīt pūtēju kvinteta "Kvintesence" koncertu, kurā tiks atskaņoti Samjuela Bārbera, Karla Nilsena, Pētera Plakida un Žaka Ibēra skaņdarbi.

Piektdien,15.augustā, plkst. 19, kamerzālē uzstāsies unikāls duets – jūrmalnieks Ruslans Viļenskis, kurš pašlaik ir viens no spilgtākajiem jaunās paaudzes Eiropas čellistiem un itāļu komponists un bandoneonists Paolo Ruso, kas nupat ir debitējis slavenajā Kārnegija koncertzālē Ņujorkā. DUO "Russo & Vilensky" programmā Cēsīs varēs dzirdēt argentīniešu komponista Astora Pjacollas un Paolo Ruso kompozīcijas.

Biļetes var iegādāties Koncertzāles kasē darba dienās no 12:00 – 18:00, sestdienās, svētdienās no plkst. 12 līdz 16, tālrunis biļešu rezervācijai 64119922, kā arī "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!