Foto: Publicitātes foto
Grupas "Bastille" koncertu Rīgā, kas notiks 4. martā, iesildīs talantīgais angļu mūziķis un dziesmu autors Mets Vilss (Matt Wills), portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji "Positivus Music".

Mākslinieks pavada grupu viņu pasaules turnejā "Wild World", kas pēc koncertiem Eiropā dosies uz Ameriku.

Meta Vilsa mūziku kritiķi raksturojuši kā emocionāli bagātīgu atmosfērisko folk-popu. Viņa skanējums tiek salīdzināts ar tādām grupām un solistiem kā "The 1975", Edu Šīranu, "Labrinth" un "The Kooks". Mūziķis kā īpašais viesis kopā uz skatuves kāpis jau ar tādiem mūziķiem kā Halsey, Alessia Cara un Sigala.

Viss sācis komponēt dziesmas jau 13 gadu vecumā, bet nopietni karjerai pievērsās, kad viņam bija 16, kad pārcēlies uz dzīvi Londonā. 2014. gadā tika izdots viņa pirmais minialbums ar nosaukumu "She Has No Name", kurā bija iekļauts arī singls "Aeroplanes". Nākamajā gadā tika izdots vēl viens minialbums "Lost and Found", kas klausītājiem pieejams ne tikai digitālajā versijā, bet arī īpašās vinila platēs. 2016. gadā mākslinieks atgriezies ar singlu "Hurricane".

Jau ziņots, ka 4. martā "Arēnā Rīga" koncertu sniegs viena no labākajām mūsdienu britu grupām "Bastille". Koncerts "Arēnā Rīga" būs atgriešanās Latvijā – 2014. gada vasarā grupa uzstājās "Positivus" festivālā.

Biļetes uz "Bastille" koncertu var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!