Foto: Publicitātes foto
Britu grupas "Blur" populārākās dziesmas tiks atkārtoti ierakstītas, šoreiz kā šūpuļdziesmas bērniem sērijā "Rockabye Baby!", raksta ārvalstu prese.

Jaunajā šūpuļdziesmu albumā būs iekļautas 12 britpopa ziedu laiku grupas hīti, kā "Tender", "Song 2", "Country House", "Girls & Boys", "There's No Other Way" un citas. Disks pārdošanā nonāks šī gada 23. martā.

Pirmais "Rockabye Baby" albums iznāca 2006. gadā un tajā bija grupas "Coldplay" dziesmas šūpuļdziesmu versijās. Turpmākajos gados iznāca šūpuļdziesmu albumi ar "The Beatles", "Rolling Stones", "Nirvana", "The Beach Boys", "Queen", "The Smiths" un citi slavenu grupu dziesmām.

Grupa "Blur" dibināta 1988. gadā, bet savus ziedu laikus piedzīvoja 1990. gados, kopā ar saviem pretiniekiem un konkurentiem "Oasis", kļūstot par britpopa žanra spilgtākajiem pārstāvjiem. Laikā no 2003. līdz 2008. gadam "Blur" dalībnieki pārtrauca kopīgos koncertus un radošo darbību un nodevās katrs saviem muzikāliem un ne tik muzikāliem individuāliem projektiem.

Grupa par apvienošanos 2008. gada nogalē, bet 2009. gadā ar vairākiem vērienīgiem koncertiem uzstājās Londonā un Eiropas mūzikas festivālos. Jauni grupas singli tika izlaisti 2010. un 2012. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!