Foto: Publicitātes foto

19. maijā koncertzālē "Palladium" norisināsies otrā "Positivus" sesija, kurā viesosies lieliskas trīs jaunās grupas no Lielbritānijas - "Peggy Sue", "The Mariner's Children" un Emma Geitrilla (Emma Gatrill), portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Grupa "Peggy Sue", kas iepriekš grupa saukusies "Peggy Sue and the Piratens" un "Peggy Sue and the Pictures", ir indie pop/indie folk grupa no Braitonas Anglijā. Grupa savu debijas albumu "Fossils and Other Phantoms" laida klajā 2010. gadā. Pēc albuma izlaišanas grupa uzstājās vairākos festivālos, piemēram, "Primavera Sound Festival". Pērnā gada septembrī grupa laida klāja savu otru albumu "Acrobats", kas izpelnījas ievērojamas kritiķu atsauksmes.

"The Mariner's Children" ir grupa, kurā apvienojušies mūziķi no Braitonas, Norfolkas un Londonas, lai radītu folk-roku ar modernu skanējumu. Laikraksts "Guardian" šīs grupas mūziku raksturojis kā "Mumfords&Sons" un "Arcade Fire" sajaukumu. Mūzikas kritiķi prognozē, ka šī grupa tuvakajā laikā pievienosies modernās folkmūzikas karstajam Top3 - Laurai Mārlingai, "Mumfords&Sons", "Noah and the Whale".

Savukārt Emma Geitrilla (Emma Gatrill) nāk no "Positivus" festivāla apmeklētājiem labi zināmās "Willkommen Records" saimes - "Leisure Society", "Sons Of Noel and Adrian", "The Climbers". Savu debijas albumu "Chapter I" Emma laidīs klajā 14. maijā. Geitrilas mūziku raksturo viņas spēlētais instruments - arfa. Mūzikai raksturīgs mierīgs un meditatīvs skanējums, kas apbur un aiznes klausītāju citā pasaulē.

Biļetes no 25.aprīļa par pieciem latiem nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs. "Positivus" "Twitter" sekotājiem tuvākajās dienās būs iespēja pieteikties uz loteriju un laimēt 500 brīvbiļetes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!