Foto: DELFI
Jau šodien, 22. oktobrī, Latvijas 1. rokkafejnīca aicina visus Aivara Brīzes talanta cienītājus uz piemiņas vakaru kafejnīcas otrajā stāvā. Savukārt Liepājas Kultūras pārvalde aicina nolikt ziedus mūziķu slavas alejā.

Latvijas 1. rokkafejnīcas organizētais piemiņas vakars Reiterna nama otrajā stāvā būs atvērts ikvienam. Tajā skanēs dziesmas, kuras izpildījis leģendārais mūziķis un viņa talanta cienītāji varēs dalīties atmiņās par leģendāro mūziķi. "Kopā paklusēsim pie sevis "Līvu" un Aivara Brīzes dziesmās... lai sadzirdētu katrs savu Dzelzsgriezēju...," norāda kafejnīcas pārstāvji. Cilvēki aicināti pulcēties ap plkst. 19 vakarā.

Lai gan oficiāls aicinājums nolikt ziedus vai iedegt svecīti kādā īpašā vietā Rīgā nav, parasti tas notiek pats no sevis, stāsta Latvijas 1. rokkafejnīcas pārstāvji. Speciālas vietas tam nav, bet viena no šādām varētu būt lielā ģitāra pie kafejnīcas ieejas durvīm.

Savukārt Liepājā rokmūzikas cienītāji aicināti doties uz mūziķu slavas aleju pie bijušās Latvijas 1. rokkafejnīcas un tur nolikt ziedus vai iedegt svecīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!