Noslēdzoties latviešu indīroka grupas "Carnival Youth" pirmajai Lielbritānijas koncertturnejai, portāls "Delfi" saņēmis jaunāko apvienības video dienasgrāmatu.

Grupas uzņemtajā video redzams apvienības dalībnieku noskaņojums pirms turnejas noslēdzošā koncerta, fragments no koncerta, kurš notiek līdzi dziedoša pūļa priekšā, kā arī akustiska koncerta sesija pēc uzstāšanās un "Carnival Youth" atvadīšanās no Lielbritānijas krastiem.

Šobrīd grupa ir atgriezusies mājās un gatavojas koncertiem Latvijā – 3. novembrī – Cēsīs, 4. novembrī – Jelgavā, 11. novembrī – Rēzeknē, 12. novembrī – Valmierā, 17. novembrī – Ventspilī, 19. novembrī – Liepājā un 26. novembrī – Rīgā, "Palladium".

"Carnival Youth" Lielbritānijas koncertturneja sākās 12. oktobrī Bristolē. Pirms tam "Carnival Youth" nospēlēja sešus koncertus Vācijā un Luksemburgā.

Jau vēstīts, ka oktobra sākumā "Carnival Youth" tika uzaicināti koncertēt starptautiskajā mūzikas industrijas konferencē "South by Southwest" (SXSW), Ostinā, ASV, kas grupai un tās pārstāvjiem ir gan liels izaicinājums, gan liels gods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!