Foto: Publicitātes foto

Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē svētdien, 30. aprīlī, plkst. 14.00 uz trešo demokrātiskā cikla "Brīvdienu mūzika" koncertu aicinās grupa "Astro'n'out", portālu "Delfi" informē koncertzāles pārstāvis Mārtiņš Pučka.

"Astro'n'out" jau 14 gadu garumā ir sevi pierādījusi uz Latvijas mūzikas skatuves un ieguvusi klausītāju mīlestību. Grupas dalībnieki mūzikā dzīvo ar Raiņa moto "Pastāvēs, kas mainīsies", ceļojot no vienkārša ģitārrokgrupas skanējuma līdz pat mūsdienīgi elektroniskai konceptmūzikai. "Astro'n'out" vienmēr bijuši atvērti radošiem meklējumiem, vienlaikus nezaudējot savu muzikālo rokrakstu. "Astro'n'out" ir tikuši nominēti Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai par katru līdz šim izdoto albumu. Lai arī sastāvs piedzīvojis pārmaiņas, nu jau ilgstoši grupas kodols koncertsastāvā ir nemainīgs – Māra Upmane-Holšteine (balss), Juris Kalnišs (ģitāra, elektronikas), Mārtiņš Elerts (ģitāra, elektronikas), Mārtiņš Miļevskis (bungas, ritma instrumenti) un Toms Poišs (bass).

Koncertā grupa izpildīs dziesmas, kas jau kļuvušas par hitiem – "Daļa Rīgas", "Gravitātei nē", "Tici sev", un citus singlus, piemēram, "Apaļa pasaule", "Spoguļoties", "Satiksimies, tiksimies", deju mūzikas iedvesmoto "Turies" un citus, piedāvājot savas daudzveidīgās daiļrades panorāmu.

Jau ziņots, ka 2017. gadā Dzintaru koncertzāle klausītājus aicina uz jaunu un demokrātisku koncertu ciklu "Brīvdienu mūzika", kurā uzstāsies tādi populāri mūziķi kā dziedātāja Aminata, vijolnieks Raimonds Ozols, grupa "Astro'n'out", pianists Vestards Šimkus, džeza pianista Harija Baša trio un citi mākslinieki. Šajos stundu garajos koncertos tiks gaidītas ģimenes, jaunieši vai seniori, kuri vēlas apmeklēt koncertu dienas gaišajā laikā, apvienojot to ar jauku pastaigu gar jūru un nesteidzīgu brīvdienu maltīti jaunajā Dzintaru koncertzāles restorānā "Maestro".

Savukārt koncertu vadītāja lomā iejūtas atraktīvais, publikas un koristu iemīļotais diriģents Jānis Ozols. Viņš koncertus veido kā sarunu ar māksliniekiem par mūziku un dzīvi: "Mēs runājam ar māksliniekiem, iepazīstam viņus, apspriežam pa kādai aktualitātei un, protams, baudām izcilu mūziku nepiespiestā atmosfērā."

Biļetes uz šo un citiem cikla koncertiem nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!