Rokgrupas "Def Leppard" ģitārists Fils Kollens atzīst, ka viņu jaunākais albums tiešām atgādina grupas 80.gadu hitus "Hysteria" un "Pyromania". "Ierakstot šo albumu, mēs tieši to arī vēlējāmies panākt," saka Kollens. "Nu jau labu laiku neviens šādu albumu nav ierakstījis .. Un mēs nospriedām, ka mēs to vēlamies."
Nu jau 22 gadus vecās britu grupas trīs dalībnieki, tagad dzīvo ASV, bet divi - Īrijā. "Def Leppard" nāk no Šefīldas Lielbritānijā. Savas pastāvēšanas laikā grupa pārdzīvojusi ne vienu vien triecienu. 1991.gadā no narkotikām un alkohola pārdozēšanas mira grupas ģitārists Stīvs Klārks, bet 1984.gadā autkatastrofā bundzinieks Riks Allens zaudēja roku.

"Tas bija ļoti dīvaini - budzinieks, kurš bija palicis bez rokas, turpināja spēlēt bez tās. Mūs tas ļoti iedvesmoja," stāsta Kollens. "Riks ir fantastisks. Viņš joprojām mūs pārsteidz ik reizi, kad sēžas pie bungām. Viņš ir lielisks."

Kollens cer, ka ar jauno albumu "Euphoria" sāksies "Def Leppard" atdzimšana. Pagaidām kritikas atsauksmes par "Euphoria" ir dažādas un albuma pircēju aktivitāte ir mērena. Tikmēr grupa gatavojas līdz gada beigām turpināt iesākto koncertturneju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!