Foto: Publicitātes foto
Deivids Geta jau piektdien, 17. oktobrī, ar sološovu uzstāsies Arēnā Rīga, informē "L Tips Agency".

Mūsdienu elektroniskās mūzikas ikona, mākslinieks, kas pierādīja, ka dīdžeja uzstāšanās var sapulcināt desmitiem tūkstošu sajūsminātu skatītāju arēnās un stadionos visā pasaulē, Rīgā ieradīsies ar pavisam jaunu gaismu, skaņas un pirotehnikas šovu. Līdz šim tikai Eiropas lielāko deju mūzikas festivālu - "Tomorrowland" un "Global Gathering" - apmeklētāji guvuši ieskatu Getas jaunajā programmā, kas ir priekšvēstnese viņa topošajam, nu jau sestajam, studijas albumam.

Karjeras laikā pārdoti vairāk nekā astoņi miljoni Deivida Getas albumu un 40 miljoni singlu kopiju. 2011.gadā Geta atzīts par pasaules labāko dīdžeju pēc "DJ Mag Top 100 DJ's" vērtējuma, un kopumā pēdējos sešus gadus viņš atradies vadošo dīdžeju topa pieciniekā .

2010.gadā Deivids Geta saņēma piecas Grammy nominācijas - divas par savu albumu "One Love" un trīs par darbu pie viena no izcilākajiem "The Black Eyed Peas" hitiem "I Gotta Feeling".

Vēl Geta ir viens no pieprasītākajiem mūsdienu producentiem, kurš strādājis ar iespaidīgu zvaigžņu plejādi, ieskaitot Deividu Boviju, MadonnuRiannu, Lady Gaga, Snoop Dog, Usher un citiem.

Dažos gados Geta strauji kļuvis arī par sociālo mediju lietotāju elku: 56 miljoni "Facebook" fanu, 15 miljoni "Twitter" un 5 miljoni "Spotify" sekotāju un vairāk nekā divi miljardi "YouTube" skatījumu. Pats Geta kādā intervijā atzinis: "Tie ir traki cipari! Kā veselas valstis! Es pats tam nespēju noticēt."

Lai arī hausmūzikas jomā Getas vārds bija zināms jau no 90.gadiem, plašāku atpazīstamību viņam atnesa 2009.gada albums "One Love", no kura visi trīs singli - "When Love Takes Over", "Gettin' Over You" un "Sexy Bitch" - sasniedza Lielbritānijas singlu topa virsotni, bet pats albums ieguva dubulta platīna statusu. Cita starpā "Billboard" nosauca "When Love Takes Over" par visu laiku popa un deju mūzikas hitu numur viens.

Deivida Getas jaunākais veikums ir minialbums
"Lovers on the Sun"
(2014) ar kompozīcijām
"Blast Off
" (Kaza Džeimsa vokāls),
"Lovers on the Sun"
(Sema Mārtina vokāls),
"Bad"
(
Vassy
vokāls)
 
un
"Shot Me Down"
(Nensijas Sinatras dziesmas kaverversija, kurā vokālo partiju iedziedājusi Skailāra Greja).

Biļetes iegādājamas "Biļešu serviss" tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!