Foto: Publicitātes foto

"Delfi dienas dziesma" - "Delfi Kultūra" rubrika, kurā ik dienu tiek publicēta kāda dziesma, kas saistīta ar mūzikas vēsturi vai aktualitātēm mūzikas pasaulē.

"Viens pret vienu" ir dziesma no "Alis P" jaunā albuma. "Alis P" jaunais albums "Ciparu pasaule" tiks prezentēts trešdien, 2. septembrī, krogā "Aptieka" un 3. septembrī Liepājā, kluba "Fontaine Palace" terasē "Acropolis". Ieraksti un muzikālā materiāla sagatavošana ir ilgusi no 2013. gada augustam līdz 2015. gada augustam.

"Albuma materiāls ir daudzveidīgs, grupai nonākot pie jauna skanējuma un muzikāla ievirziena, daļēji pateicoties Edgara Rubeņa specifiskajam basģitāras spēlēšanas stilam un Elizabetas Lāces arfai. Edgars Āboliņš un Gundars Rullis, apmērām kā parasti. Teksti, apmērām kā parasti, varbūt izņemot dziesmas "Ciparu pasaule" un "Otrā pusē pagalmam". Smieklīga latviešu valoda, apmērām kā parasti. Albums, pieņemami, neskanēs latviešu radio stacijās, ņemot vērā, ka galvenie Latvijas rokmūzikas recenzenti pieskaras tikai albumu faktiskajam saturam," par gaidāmo albumu stāsta pati grupa.

Ierakstā ir 10 dziesmas, tā garums - 46 minūtes, dziesmu teksti ir iekļauti CD apvalkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!