Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 18. oktobrī, Dikļu pilī ar koncertu viesosies viens no izcilākajiem latviešu dziedātājiem Intars Busulis un viņu pavadošā grupa - Kārlis Lācis (klavieres), Kaspars Zemītis (ģitāra), Kaspars Grigalis (bungas), Kaspars Pabērzs (klarnete, saksofons) un Edvīns Ozols (basģitāra), informē pasākuma rīkotāji.

Intars Busulis ir daudzu konkursu laureāts. Muzikālo karjeru sācis, kopā ar māsu izpildot dziesmu "Ūsainā puķe". Vēl bērnība spēlējis bērnu ansamblī "Talsu Sprīdīši". Dziedātāja karjeru uzsāka Raimonda Tigula projektā "Caffe", ar grupu piedalījās Eirodziesmā. Paralēli spēlējis arī NBS štāba pūtēju orķestrī un džeza grupā "Wet point" kopā ar Vilni Kundrātu. 2005. gada pavasarī piedalījās dāņu basģitārista Ērika Mosuholma projektā "European Youth Jazz Orchestra".

2008. gada "Muzikālajā bankā", kas notika 2009. gada janvārī Ventspilī, Intars Busulis uzvarēja ar dziesmu "Brīvdiena". 2008. gada LNT mūzikas šova "Cīņas klubs" finālā 2009. gada februārī Intars Busulis uzvarēja ar dziesmu "Davai, davai".

Koncerta sākums plkst. 18.30. Biļešu cena - 20 eiro. Biļetes pieejamas Dikļu pilī un "Biļešu paradīze" tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!