Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Dons laiž klajā otro singlu "Atbilde" no 14. februārī gaidāmā albuma "Varanasi" un izziņo sesto koncertu "Palladium", kas notiks 20. februārī, portālu "Delfi" informē mūziķa menedžmenta pārstāvji.

Ierakstā piedalījušies Mārcis Auziņš un Rūdolfs Budze. Dziesma ierakstīta studijās "Mute" un "Sound Division Studios", to producējis un miksējis Rūdolfs Budze, bet māsterējis Jānis Zaneribs.

Dziesmas "Atbilde" video versiju veidojis režisors Jurgstulajstus.

Dziesmas teksta autors ir Ingus Bērziņš, mūzikas autors Artūrs Šingirejs. ""Atbilde" ir sarakstes turpinājums dziesmai "Pēdējā vēstule". Atbildes uz lieliem un samilzušiem jautājumiem parasti mēdz būt vienkāršas un īsas. Manuprāt, šis ir viens no siltākajiem un jaukākajiem tekstiem, ko Ingus jebkad ir uzrakstījis, tas man emocionāli ir ļoti tuvs," stāsta Dons.

Jau vēstīts, ka pirmie trīs Dona koncerti "Palladium" 14., 15., 16.februārī jau izpārdoti, uz koncertiem 17., 18.februārī vēl ir iespējams iegādāties biļetes, taču to skaits strauji samazinās. Biļetes uz "Varanasi" koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!