Foto: DELFI
Populārajam dziedātājam Džonam Ņūmenam atkārtoti konstatēts smadzeņu audzējs, publiski atklājis pats mūziķis, uzsverot, ka faniem nevajadzētu satraukties.

Viņš pauž, ka viņš jau ir zina, kam būs jāiet cauri un nekas viņu neatturēs no sirdslietas – mūzikas radīšanas.

Džonam Ņūmenam smadzeņu audzējs pirmo reizi tika atklāts 2012. gadā, kad viņam pasliktinājās redze un sākotnēji mūziķis vērsās pie ārsta tieši acu problēmu dēļ.

"Esmu pastāvīgi apmeklējis ārstu novērošanai kopš pirmo reizi audzējs tika apturēts. Bet vienmēr ir iespēja, ka tas atgriezīsies. Tā ir liela neveiksme, bet zinu, kam man būs jāiet cauri, visticamāk nākamgad," publiskajā paziņojumā faniem paudis Ņūmens.

"Mediķi, kuri mani ārstē ir apbrīnojami un es zinu, ka esmu drošās rokās. Nekas mani neapturēs darīt lietu, ko mīlu visvairāk, nekas mani neatraus no mūzikas. Par mani nevajag uztraukties, prognozes ir labas. Ir tik daudz cilvēku, kuri ir daudz nopietnākās situācijās."

26 gadus vecais dziedātājs arī uzsvēris, ka jūtas atvieglots paziņot par savām veselības problēmām publiski un cer, ka citus tas pamudinās rūpēties par savu veselību un pēc iespējas ātrāk diagnosticēt bīstamo slimību.

Atgādinām, ka Džons Ņūmens šogad bija viens no galvenajiem "Positivus" festivālā māksliniekiem, uzstājoties uz "Lattelecom" skatuves sestdienas vakarā.

Foto: Džons Ņūmens "Positivus" festivālā šogad

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!