Foto: Publicitātes foto
Turpinot ar "Kvartirnik" iesākto pasākumu sēriju, kafejnīca "Piens" sadarbībā ar producentu apvienību "Piétro", 22. jūlijā aicina apmeklēt jau otro tematisko ballīti, kas imitēs līdz šim nezināmās, Atlantijas okeānā dreifējošās Āfrikas republikas "Island Deriva" pārstāvniecību Rīgā.

Pasākuma organizatori ziņo, ka "Island Deriva" vēstnieks Mr. Abioye Okonkwo ar kundzi Mrs. Keiru Okonkwo priecāsies jūs sastapt pirmajā oficiālajā vēstniecības pieņemšanā. Jau no plkst. 22:00 būs unikāla iespēja sveikt salas rezidentus ar vienīgās vēstniecības atvēršanu, iepazīties ar tās kultūru, baudīt dzērienus un ļauties eksotiskas mūzikas ritmiem līdz rīta gaismai.

Pasākuma īpašais viesis ir kanādiešu dīdžejs un mūzikas producents "Thomas Von Party". Viņš uzskatāms par vienu no skaļākajiem vārdiem Monreālas elektroniskās mūzikas scēnā ar izteikti eksotisku un psihodēlisku skanējumu. Mūziķa Tiga brālis ir arī leibla "Turbo" menedžeris un leibla "Multi Culti" līdzdibinātājs. 2014. gadā "Von Party" atklāja naktsklubu "Datcha", ko pēcāk prestižais kanādiešu izklaides un kultūras izdevums "Cult Mtl" ierindojis starp labākajiem Monreālas klubiem. Kā dīdžejs Thomas ir uzstājies Japānā, Austrālijā, Meksikā un Eiropā un spēlējis tādos festivālos kā "Piknic Electronik", "Igloofest", "MEG", "Burning Man" u.c.

Vakara gaitā uzstāsies arī muzikālie projekti "Agatha", "Kosmetique", "ubisound", "Mixmaster Raitis" un "Malork".

Dresscode: Out of Africa*

*Biļetes iespējams iegādāties bezrindas.lv. Ar dresscode - lētāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!