Foto: Publicitātes foto
Everlast koncertu, kas 12.novembrī notiks tikko atklātajā koncertzālē "Rīga", iesildīs pašmāju ekstravagantā poproka grupa "Triānas parks". Grupa, pieskaņojoties koncerta noskaņām, izpildīs savus skaņdarbus īpaši sagatavotās un tai neraksturīgās aranžijās. "Triānas parks" ir tikko atgriezušies no koncertēšanas Slovākijā, Vīnē un Austrijā un patreiz gatavojas koncertam Eurosonic Norderslag festivālā, kas janvārī norisināsies Nīderlandē.

Kā portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji, 12. novembrī, koncertzālē “Rīga” ar akustisko programmu uzstāsies dziedātājs, reperis un dziesmu autors Everlast no ASV.

Daudzi viņu noteikti atceras no leģendārās apvienības “House of Pain” laikiem, kā arī vēlākās darbības "La Coka Nostra . Everlast sevi pasaules mūzikas vēsturē ir atzīmējis arī ar trīs nominācijām "Grammy" balvai, no kurām vienā nominācijā uzvarēja – labāka roka dziesma ("Put Your Lights On") sadarbībā ar Santana.

Viņa panākumu klāstā noteikti jāatzīmē dubultais platīna disks ASV ar albumu “Whitey Ford Sings the Blues” (1998) un zelta disks ar albumu “Eat Whitey’s” (2000).

Biļetes pieejamas "Biļešu Servisa" tīklā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!