Foto: Renee Altrow

Igauņu grupas "Ewert and The Two Dragons" koncertu 3. decembrī koncertzālē "Palladium" iesildīs viņu tautieši "Elephants From Neptune", portālu "Delfi" informē "I Love You" pārstāvji.

Kopš debijas albuma izdošanas 2012. gadā "Elephants From Neptune" ir uzstājušies uz daudzām lielām skatuvēm Baltijas valstīs un Somijā. Grupas otrais albums nāca klajā 2014. gadā, saņemot lieliskas atsauksmes no mūzikas kritiķiem, kā arī Igaunijas Mūzikas balvu par labāko roka ierakstu. Šoruden iznāca "Elephants From Neptune" trešais albums "Oh No", kuru respektablais britu mūzikas izdevums "NME" jau nodēvējis par "īstu apslēptu dārgakmeni".

"Elephants From Neptune" skanējumu raksturo īpatns rokmūzikas un popmelodiju apvienojums ar masīvām ģitāru partijām, ritmisku basģitāru un neierastiem sitamo instrumentu spēles risinājumiem.
Savukārt "Ewert and The Two Dragons" jau vairākus gadus ir populārākā grupa Igaunijā, kā arī zināmākā Igaunijas mūziķu apvienība ārpus savas valsts robežām. Grupa koncertējusi gandrīz visās Eiropas valstīs, ASV, Kanādā un vairākkārt arī Latvijā, tostarp divas reizes ar panākumiem uz "Positivus" festivāla galvenās skatuves.

Lai arī "Ewert and The Two Dragons" uzstāšanos gaida fani daudzviet pasaulē, viņi vienmēr priecājas atgriezties Rīgā, kur 2010. gada februārī, mazajā "I Love You" bārā Vecrīgā, grupa nospēlēja savu pirmo koncertu ārpus Igaunijas.

"Ewert and The Two Dragons" un "Elephants From Neptune" koncerts Rīgā notiks "Palladium" zālē sestdien, 3. decembrī. Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!