Foto: DELFI

Organizācija "Fanu reiss" šogad piedāvā doties braucienos uz grupu "AC/DC", "Def Leppard", "The Black Keys", "Judas Priest", "Nickelback", ""Queen" + Adam Lambert" koncertiem. Visi braucieni ir arī izklaidējoši paši par sevi - tajos līdzi dodās populāri pašmāju mūziķi.

25. jūlijā "Fanu reiss" jau otro reizi apmeklēs "AC/DC" koncertu Varšavā, šoreiz – turnejas "Rock or Bust" ietvaros. Pirms 4 gadiem tas bija pieprasītākais "Fanu reisa" galamērķis, četros autobusos koncertu apmeklējot kopā ar latviešu mūziķiem Kasparu Upacieri (Ufo), Dj Uldi Rudaku kopā ar Viesturu Polikarpu (grupa „Rūsa”), Kārli Būmeisteru ar Elviju Bušu, kā arī latgaliešu rokmūziķi Sovvaļnīku.

Kārlis Būmeisters 2015. gadā atkal būs "Fanu reisa" pavadonis, un drīzumā tiks ziņots arī par latviešu mūziķi, kas pavadīs fanu grupu otrā autobusā.

Vienā dienā vienā pilsētā – Polijas galvaspilsētā Varšavā 21. februārī – koncertus sniegs gan aktuālie rokeri "The Black Keys", gan leģendārās grupas "Queen" sadarbības projekts ar jauno un talantīgo dziedātāju Ādamu Lembertu.

"The Black Keys" "Fanu reisa" pavadoņi ir Uldis Rudaks kopā ar grupu „Dzelzs Vilks” un „RYGA” dalībnieku Mārci Judzi, bet ""Queen" + Adam Lambert" koncerta apmeklētāju garastāvokli ceļā regulēs dziedātājs Miks Dukurs ar komandu.

Uldim Rudakam 2015. gadā iespējams pievienoties arī uz 17. maijā Viļņā gaidāmo hārdroka grupas "Def Leppard" koncertu. Mūzikas pazinējs to vadīs kopā ar grupas „Inokentijs Mārpls” pārstāvi Dambi jeb Raimondu Lagimovu.

27. jūnijā britu metālmūzikas pārstāvju "Judas Priest" koncertu Lodzā, Polijā iespējams apmeklēt, ceļā noskaņojoties koncertam kopā ar leģendārās latviešu grupas „Rūsa” līderi Viesturu Polikarpu un „Mācītājs on Acid” dalībnieku Kristapu Krēsliņu.

Savukārt 14. oktobrī ar savas ambiciozākās turnejas uzstāšanos Kauņā, Lietuvā viesosies grupa "Nickelback". Šī Fanu reisa muzikālā noformējuma un izklaides nodrošinātāji – dziedātājs Andris Kivičs kopā ar bundzinieku Andžeju Graudu, grupas „Gain Fast” dalībnieku.

Vairāk par katru no koncertiem var uzzināt, kā arī biļetes iegādāties Fanu reisa mājas lapā. Fanu reiss ir izklaides pasākums ceļā, kas kopā ar klausītājiem no Latvijas apmeklē koncertus un festivālus ar iespaidīgākajiem šoviem Eiropā, pašmāju mūziķu pavadībā autobusos, bet reizēm – uz speciāla ātrkuģa – nodrošinot informatīvu, muzikālu programmu.

Fanu reiss jau apmeklējis tādus mūzikas notikumus kā "U2" un "Bon Jovi" koncertus Helsinkos, "30 Seconds to Mars", Madonnas, "Red Hot Chili Peppers" un Robija Viljamsa koncertus Tallinā, "Coldplay", Džastina Timberleika un citu mūziķu koncertus Polijā, Roskildes festivālu Dānijā u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!