Foto: Publicitātes foto
15. augustā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē par jautru festivāla "Summertime - aicina Ineses Galante" noskaņu rūpēsies Latvijā iemīļotais serbu izcelsmes mākslinieks Gorans Bregovičs, kurš uzstāsies kopā ar savu "Kāzu un bēru orķestri". Savukārt sākotnēji paredzēto māsu Labeku koncertu skatītāji varēs baudīt nākamgad.

"Esmu novērojusi, ka latvieši Bregoviču mīl. Viņš ir izcils un pasaulē novērtēts komponists, ar savu īpatnējo humora izjūtu un ekspresivitāti. Ne velti Bregovičs ir kļuvis par kinomūzikas ikonu un vienu no slavenākajiem Balkānu mūzikas pārstāvjiem. Arī mani viņš ir apbūris ar savu talantu, savienojot netradicionālus mūzikas stilus, no pareizticīgo baznīcas dziedājumiem līdz pat ebreju vijīgajām melodijām.

Gorana mūzika ir īsts baudījums tiem, kam patīk adrenalīns un pilnīga atslēgšanās no visa apkārt notiekošā. Tieši tādēļ koncertu esam iecerējuši piektdienā, kad ikviens varēs ļauties festivāla muzikālajām dzīrēm," stāsta Inese Galante.

Gorans Bregovičs klausītāju simpātijas iemantojis sadarbojoties ar tādiem māksliniekiem kā Igijs Pops, Ofra Haza, Sezārija Evora, "The Gipsy Kings" un citiem pasaulē zināmiem māksliniekiem.

Biļetes uz koncertu un citiem festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā un vietnē internetā.

Iegādātās biļetes uz festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" 15. augustā iepriekš paredzēto māsu Labeku koncertu ir derīgas ieejai Gorana Bregoviča koncertā. Tiem, kuri biļetes iegādājušies "Biļešu paradīzes" kasēs, ir iespēja tās nodot, atpakaļ saņemot naudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!