Foto: Publicitātes foto
Starptautiskā mūzikas festivāla "Summertime – ielūdz Inese Galante" trešā diena pārsteigts klausītājus ar kolorītu ņūdžezu - pirmo reizi Latvijā 11. augustā uz Dzintaru koncertzāles skatuves uzstāsies ansamblis "Club des Belugas" no Vācijas ar Kalifornijā dzimušo solisti Brendu Boikinu, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

Muzikālā kolektīva "Club des Belugas" repertuārā ir ne tikai džeza melodijas, bet arī fanks, soulmūzika, Brazīlijas ritmi, Eiropas lounge, elektrosvings un drosmīgas improvizācijas.

Ansamblim nav pastāvīgu solistu – "Club des Belugas" regulāri sadarbojas ar Eiropas un ASV labākajiem džeza izpildītājiem. Daudzas kolektīva kompozīcijas ir izmantotas filmās, televīzijas šovos un visā pasaulē zināmu starptautisku uzņēmumu reklāmās, piemēram, "Mercedes-Benz", "BMW", "Lexus", "Martini", "Samsung", "LG Electronics", "Victoria's Secret" un daudzās citās.

Festivāls "Summertime – ielūdz Inese Galante" notiks no 9. līdz 13. augustam Dzintaru koncertzālē.

Vairāk par festivāla programmu un dalībniekiem iespējams uzzināt festivāla tīmekļa vietnē. Biļetes ir pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!